2016 Spring/Summer collection - SUNSCAPE

Maak uw bagage klaar, vergeet uw favo zomeroutfit niet en
get ready for take-off met Sanké Hairdressers!
 
Deze zomer nemen wij u mee naar drie top zomerlocaties
waaruit u kan kiezen. Met onze collectie ‘Sunscape’
brengen we deze zomer door in urban sferen. Bent u
eerder Barcelona Urban, Kaapstad Urban of Miami Urban?
You name it, we got it.
 
Kies uw kapsel en style deze naargelang de Sunscape
bestemming van uw keuze.
Onze collectie ‘Sunscape’ verrijkt uw imago en brengt u in
een nieuwe, trendy omgeving.
 
 
 
 

hair by: Cindy van Diesen & Michaël Del Bianco
photo by Guy Smits
styling by Lieve Gerrits
make-up by Debbie Declerq

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona

Gedurende uw bezoek aan Barcelona zal u geneigd zijn om rond te dwalen in de felgekleurde straatjes van de stad. Combineer het kleurrijke van de stad met een nonchalant kapsel om uw Barcelona streetstyle af te maken. Deze Barcelona streetstyle creëren we door te werken met soepele volumes, een pony en een messy afwerking.
 
 

 

Claudia heeft lang haar en kiest voor een heavy fringe. De textuur van het haar is nonchalant en achterwaarts gericht om het juiste contrast met de pony te kunnen weergeven.
Emily heeft een kort kapsel, met een asymmetrische pony. Aangevuld met de rest van het kapsel geeft dit een hedendaags ‘bowl’ effect.
Sidney gaat voor een ‘tousled bob’, ofwel een warrige bob. Deze bob heeft een pony die meevloeit met de rest van de haren zodat het kapsel een mooi geheel vormt.
Alexa draagt een ‘Curtain Fringe’, letterlijk vertaald: ponygordijn. Deze pony “valt” namelijk over de ogen heen. De snit is extra gelaagd rond het gezicht voor een optimaal “messy dressy” effect.
 
 
 
Miami
 
In Miami heerst vooral een R&B, hiphop sfeer. Gecombineerd met de veel voorkomende Hollywoodscene zorgt dit voor de ultieme Urban Nightlife experience. De Miami Nightlife look varieert van sleek fringes tot volumineuze kapsels.
 
 
 
Claudia gaat voor een combinatie van curtain fringes en hollywood waves. Om het geheel meer dimensie te geven zijn er strategische babylights in het kapsel verwerkt.
Emily styled haar snit zodanig dat haar gezicht volledig wordt geaccentueerd. Haar pony wordt in een vloeiende beweging omhoog geföhnd voor een
extra nightlife schwung.
Sidney gaat voor een stijle bob. De lengtes zijn strak, maar de punten worden warrig afgewerkt voor een speels effect. De platinum blonde kleur brengt de urban feel in het
kapsel volledig tot zijn recht.
Alexa is all the way in party modus met haar krullen in XXL volume gelegd. Een lage zijscheiding accentueert dit volume nog meer.
 
 
Capetown
 
Kaapstad, oftewel het Saint-Tropez van Zuid-Afrika is onze derde bestemming van deze reis. Op het Waterfront bevindt u zich direct tussen wereldpubliek die u zullen verleiden om uw look om te toveren tot Urban Chic and Trendy. 
 
 
Claudia transformeert haar lange lokken om in een sexy opsteekwerk om af te stemmen op de ‘Urban Chic’ vibes van Kaapstad. Vlechtwerk is daarbij de tool die niet weg te denken is uit de zomerkapsels van 2016.
Emily draagt voor de gelegenheid haar pony naar achter en in krullen om meer volume te creëren. De zijkanten van haar kapsel zijn plat getrokken met de nodige wax of gel.
Sidney gaat all the way glam in Kaapstad door haar haren in gedraaide krullen te leggen. In combinatie met de rode lippen zorgt dit voor de ultieme trendy urban look.
Alexa gaat voor een tucked-in lob. Dit is een veelgebruikte truc bij celebrities om een veelvuldigheid van stijlen te laten zien.

Comments