VIRTUALITY17 - FALL WINTER 2016/2017

In een tijdperk waar digitalisatie de norm is, heeft het artistieke team van Sanké Hairdressers ervoor gekozen zich te verdiepen in de virtuele wereld.
Onder het motto “Inspiration is everywhere” werd er diep gegraven naar virtuele heldinnen.
 
Waar staan zij voor, hoe uiten zij hun persoonlijkheid, en hoe kunnen we hun eigenschappen laten fuseren met de haar- en modewereld?
Onze nieuwe collectie “Virtuality17” is een mix van 3D heldinnen en de trends van het najaar, gegoten in de vorm van een modieuze avatar.
 
Elke avatar heeft haar eigen persoonlijkheid met bijpassende look. Stel zelf uw kapsel samen, van lengte tot textuur, tot kleur.
Wat u ook kiest, u heeft vrij spel.
 
Drukt u op start?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ontdek onze eerste avatar, Lara.
 
Lara's persoonlijkheid wordt gekenmerkt door koelbloedigheid en dapperheid.
De kracht van haar look zit in haar lange lokken.
In Level 1 draagt ze haar haren in volumineuze golven. Haar pony rust net boven haar oogleden voor een mysterieuze uitstraling.
 
In Level 2 wordt haar look krachtiger door middel van de korte, strakke pony. Haar lokken zijn op een nonchalante wijze om haar gezicht gedrapeerd.
Om Lara’s duistere look te finaliseren zijn haar haren gekleurd in een donkere kastanje kleur, met hier en daar subtiele mokka-tinten in verwerkt.
 
 
 
 
 
 
 
Onze tweede avatar is Yuna. Yuna heeft een zachte kant maar vergis je niet, met haar strijdlustigheid kan zij soms verrassend uit de hoek komen.
 
Haar zachtaardige kant komt het meest in uiting in Level 1. Haar kapsel is geknipt in laagjes, maar op een manier waar er rekening is gehouden met de natuurlijke beweging van het haar. Haar pony is lang en valt langs één kant van het gezicht, over het oog. Yuna haar strijdlustigheid komt meer in beeld in Level 2.
 
In deze look is haar pony korter opgeknipt en naar voren toe gekamd. De scheiding van het haar ligt in het midden, waardoor ook de pony net boven de oogleden wordt gesplit. De lengte van het haar komt tot net boven de schouders. De snit komt volledig tot z’n recht door de multi reflecterende blonde kleur.
 
 
 
 
 
Deze heldin voelt zich volledig thuis in het “Cyber-Asia” universum. De avatar, genaamd Azumi, regeert en domineert door gebruik te maken van verleidingstechnieken.
 
In Level 1 symboliseert zij de zegevierende vorstin. Haar “Lob” (Long Bob) is langs de zijkanten van haar gezicht opgeknipt, waardoor dit een natuurlijk en lichtjes warrig effect geeft Azumi haar look wordt grafischer uitgezet in Level 2.
 
Hier is haar Lob netter en meer precies gestyled. Haar volle pony rust op haar oogleden en de zijkanten van het haar zijn lichtjes naar achteren toe gecoiffeerd. Het “grown-out” effect van het kastanjebruin brengt diepgang in haar donkere basiskleur.
 
 
 
 
 
 
Onze laatste virtuele heldin heet Nikita. Haar doorzettingsvermogen is het grootste kenmerk waarmee zij zich onderscheidt van anderen. Daarnaast is voor Nikita constante controle hebben over elke situatie een must. Om haar dominante karakter te accentueren hebben we Nikita een korte snit gegeven.
 
In Level 1 onthult ze een stijl die hand in hand gaat met haar persoonlijkheid. Haar snit is bolvormig maar krachtig, en gaat gepaard met een lange pony. Het meest opvallende aan het kapsel zijn de langere uiteinden aan de zijkant van haar gezicht, die tot de kaaklijn lopen.
 
In Level 2 is de pony een stuk korter en open gelegd
waardoor de focus rechtstreeks naar haar ogen gaat. Haar donkerbruine haren staan in fel contrast met de zuiverheid van haar gelaat, waardoor Nikita een opvallende verschijning wordt.
 
hair by Cindy van Diesen & Michaël Del Bianco
photo by Guy Smits
styling by Lieve Gerrits
make-up by Debbie Declercq
contact pers : Menekse Kaplan - menekse.kaplan@esbgroup.be

Comments